Możemy polecić Państwu sprawdzone zestawy menu na różne okazje oraz przygotować coś zupełnie nowego, zgodnie z Państwa sugestiami. Dzięki kreatywnym pomysłom Szefa Kuchni wybór potraw jest praktycznie nieograniczony. Dużą rolę podczas imprezy odgrywa również sposób podania jedzenia. Z największą dbałością przygotowujemy nakrycia i serwujemy posiłki w formie tradycyjnego serwowania do stołów lub ekspozycji potraw w formie eleganckiego bufetu.
Hotel Galicya podejmował gości m.in. z:
Canal+ Cyfrowy S.A., Castorama Polska, Skanska S.A., Generali T.U., Fisher Polska sp. z o.o., Auchan Polska, Uniwersytet Jagielloński i wielu innych firm prywatnych oraz instytucji państwowych.
Jeśli zechcecie Państwo dołączyć do grona przedsiębiorstw zadowolonych ze spotkań w naszych progach, zapraszamy.
Cechy szczególne:
- sala główna restauracji (do 80 os.)
- sala konferencyjna
- wyselekcjonowane dania kuchni europejskiej (lub menu komponowane na życzenie)
- klimatyzacja
- okrągłe stoły bankietowe lub stoły standardowe – prostokątne
- duży parking
- możliwość noclegu w Hotelu na preferencyjnych warunkach
- wygodna komunikacja
- duże doświadczenie w obsłudze imprez zorganizowanych